Hayat Μικρή Πόλη: Ένα στέκι για διάβασμα και εργασία στην καρδιά της Θεσσαλονίκης

Για τους περισσότερους  φοιτητές, όσο και για τους εργαζόμενους, η εύρεση ενός ήσυχου και άνετου χώρου για διάβασμα ή εργασία μπορεί να αποτελεί μια πρόκληση. Ωστόσο, μια μοναδική λύση είναι διαθέσιμη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου ένα ξεχωριστό πολίτικο εστιατόριο προσφέρει έναν ειδικά διαμορφωμένο όροφο αφιερωμένο στη μελέτη και την εργασία.

Ο λόγος φυσικά για το Hayat Μικρή Πόλη, το οποίο στολίζει την Παλαιών Πατρών Γερμανού και έχει γίνει ένας δημοφιλής προορισμός τόσο για Έλληνες ντόπιους, άλλα και για τουρίστες όλων των εθνικοτήτων.



Με το που φτάνει κάποιος απ’ έξω, μαγεύεται από τα έντονα χρώματα και την αισθητική του χώρου! Ένα μοναδικό πάντρεμα ανατολίτικης και σύγχρονης κουλτούρας που σε ταξιδεύει με το που βρεθείς στο εσωτερικό του. 



Αποτελείται από δύο επίπεδα, που αν και μοιράζονται την ίδια αισθητική, είναι εντελώς διαφορετικά ως προς τη λειτουργικότητά τους. Στο ισόγειο του Hayat μπορεί να γευτεί κάποιος την μοναδική παραδοσιακή τουρκική κουζίνα, που περιλαμβάνει πολλά φαγητά όπως κεμπάπ, μεζέδες, σαλάτες, ορεκτικά, street food και ξεχωριστά γλυκά, όπως το γνωστό κιουνεφέ. 




Ο δεύτερος όροφος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τους φοιτητές και τους εργαζόμενους, καθώς προσφέρει γαλήνιο περιβάλλον μελέτης και εργασίας. Η ατμόσφαιρα του έχει σχεδιαστεί για να είναι ειρηνική και ευνοϊκή. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με παραδοσιακά τουρκικά έργα τέχνης και ο χώρος είναι καλά φωτισμένος και αεριζόμενος. Ο χώρος περιλαμβάνει πολλά τραπέζια, άνετες καρέκλες και Wi-Fi υψηλής ταχύτητας (200 mbps), παρέχοντας ένα τέλειο περιβάλλον για παραγωγικότητα. Υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε πρίζες, επιτρέποντας στους επισκέπτες να φορτίζουν τις συσκευές τους καθώς εργάζονται/διαβάζουν.




Εννοείται, επειδή το διάλειμμα είναι απαραίτητο κατά τη διάρκεια της ημέρας, στο Hayat υπάρχουν αρκετά επιτραπέζια, που μπορούν να αξιοποιηθούν από τις παρέες και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.




Η ζεστή αίσθηση του χώρου μελέτης ενισχύεται περαιτέρω από την παρουσία του εστιατορίου που βρίσκεται κάτω. Το άρωμα της φρέσκιας τουρκικής κουζίνας «φουσκώνει» στον δεύτερο όροφο και σε ταξιδεύει νοητά στα πιο όμορφα στενά της Πόλης!




Είτε ψάχνεις ένα μέρος για να μελετήσεις για τις πανεπιστημιακές εξετάσεις σου, είτε για να ολοκληρώσεις ένα project, ή απλά χρειάζεσαι μια αλλαγή σκηνικού, το Hayat Μικρή Πόλη είναι έτοιμο να προσφέρει έναν φιλόξενο χώρο με εξαιρετικό φαγητό και μια ατμόσφαιρα που θα ευνοήσει την αποδοτικότητά σου.